Žulové dlažební kostky 10-10-6 cm

Dlažební kostka o rozměrech 10x10x6 cm, s řezanými stranami a štípnutou horní a dolní plochou. Velmi snadná montáž díky stejné tloušťce kostiček umožňuje její snadné pokládání. Kostky se ukládají do klasického nárazu bez spárování. Tento typ dlažební kostky je ideální volbou pro různé aplikace, včetně přístupových cest k domům, zahradních chodníků, pěších zón, náměstí, parků a dalších veřejných prostorů, kde je vyšší míra chůze a provozu. Díky svému robustnímu provedení a odolnosti zvládá každodenní použití a těžké zatížení, což z ní činí vhodnou volbu pro venkovní prostory s intenzivním provozem.

Rozměr: 10-10-6 cm.
Specifikace: Žulový materiál z přírodního kamene. 1 tuna = cca 6,2 m². Objem: 1m³ = 2730 kg.
Doprava po celé ČR volně ložené nebo baleno do big-bagů o hmotnosti 1t.
Expedujeme do 24 hodin.
Prodloužená záruka +2 roky

Dostupnost: Skladem nebo výroba na zakázku.

Původní cena: 1 765 Kč/m + DPH

Cena: 1 390 Kč/m + DPH

Žulové dlažební kostky – řezané/štípané

Žulová dlažba je vysoce kvalitní povrchový materiál, který se používá pro vytváření elegantních a odolných venkovních ploch. Tato žula je pečlivě řezána do kostkových tvarů, což jí dodává jedinečný vzhled a umožňuje snadnou instalaci. Vrchní a spodní strana jsou štípané, což zajišťuje výbornou ochranu proti uklouznutí, a přesně nařezané boční strany zase zajistí jednoduchou a rychlou pokládku. Žula je známá svou vysokou odolností proti povětrnostním vlivům, opotřebení a teplotním změnám. Různé velikosti jsou k dispozici, obvykle v rozmezí od 5×5 cm do 10×10 cm, ale mohou být i větší. Díky přírodnímu původu žuly má každá kostka unikátní vzor a barvu, což dává povrchu jedinečný a luxusní vzhled.

Žulové dlažební kostky se často používají pro chodníky, terasy, náměstí, parkoviště a další venkovní plochy. Jsou ideální volbou pro ty, kteří hledají trvanlivý a esteticky přitažlivý materiál pro venkovní úpravy, který zároveň splňuje nároky na bezpečnost a odolnost v náročných podmínkách.

Nenašli jste produkt, který hledáte? Neváhejte nás kontaktovat!

Další produkty z lomu Prosečnice

Mám zájem o tento produkt

Žulové dlažební kostky 10-10-6 cm

Mám zájem o pozici

Žulové dlažební kostky 10-10-6 cm

Mám zájem o službu

Žulové dlažební kostky 10-10-6 cm