Diamantové lano pro řezání žuly

Diamantové lano

Naše diamantové lano pro řezání kamene představuje špičkové řešení pro řezání žulových bloků a dalších přírodních materiálů. Toto lano je navrženo s ohledem na maximální efektivitu, přesnost a trvanlivost, což jej činí ideální volbou pro profesionály v kamenickém průmyslu.

Diamantové lano nabízíme podle vašich preferencí – spojené nebo rozpojené. Délku si můžete přizpůsobit podle aktuálních potřeb projektu, přičemž lano nabízíme na běžné metry. Díky tomu máte maximální flexibilitu a přizpůsobivost pro své individuální požadavky.

Průměr (mm)
Spojení
Korálky/metr
Lineární rychlost (m/s)
Aplikace
8,5/8,8
Plast+pružina
37
20-30
žula
11
Plastický
40
20-30
žula
11,5
Plastický
40
20-30
žula
11,5
Plast+pružina
40
20-30
žula
8,5/8,8
Plastický
37
25-35
mramor
11
Jaro
28
25-35
mramor

Dostupnost: Skladem

Cena: od 5 000,- Kč/ks + DPH

DETAIL PRODUKTU

Profesionální diamantové lano pro řezání kamene – přesnost a efektivita při každém řezu představuje špičkové řešení pro řezání žulových bloků a dalších přírodních materiálů. Toto lano je navrženo s ohledem na maximální efektivitu, přesnost a trvanlivost, což jej činí ideální volbou pro profesionály v kamenickém průmyslu.

Toto diamantové lano je vybaveno polohovatelnými diamanty, které zajišťují konzistentně přesné a efektivní řezání i těch nejtvrdších materiálů. Díky technologii obsahující cca 40 diamantů na každý běžný metr lana se jedná o produkt, který vyniká svou kvalitou a dlouhou životností.

Řezání pomocí diamantového lana je považováno za nejvyspělejší technologii v oblasti řezání kamene, a to jak díky své rychlosti, tak i přesnosti. Tento způsob řezání minimalizuje ztrátu materiálu, což z něj činí ekonomicky výhodnou volbu pro velké i malé projekty.

Diamantové lano je určeno pro mokrý provoz, což výrazně zvyšuje jeho účinnost, snižuje opotřebení a minimalizuje zahřívání během provozu. Tato vlastnost umožňuje bezproblémové použití v různých klimatických a pracovních podmínkách, a zajišťuje konzistentní výkon i při dlouhodobém používání.

Proč si vybrat naše diamantové lano?

  • Špičková technologie s cca 40 diamanty na každý běžný metr lana.
  • Vysoce přesné řezání s minimálním odpadem materiálu.
  • Vhodné pro mokrý provoz – delší životnost a efektivní chlazení.
  • Flexibilní možnosti dodání – vyberte si spojené nebo rozpojené lano dle potřeby.
  • Ideální pro profesionály v kamenickém a stavebním průmyslu.

Nabízíme kvalitní diamantové lano, které splní i ty nejnáročnější požadavky na přesné a trvanlivé řezání. Zvolte řešení, které vám ušetří čas a náklady, a přitom poskytne vynikající výsledky.

Nenašli jste produkt, který hledáte? Neváhejte nás kontaktovat!

Další příslušenství

Mám zájem o tento produkt

Diamantové lano pro řezání žuly

Mám zájem o pozici

Diamantové lano pro řezání žuly

Mám zájem o službu

Diamantové lano pro řezání žuly