Žulové dlažební desky 60×30×3 cm

Tento typ dlažby je ideální pro chodníky a prostory s pochozím provozem a zatížením. Jeho využití je široké a zahrnuje přístupové cesty k rodinným domům, zahradní cesty, pěší zóny, náměstí, parky a pojížděné komunikace. Díky své odolnosti a trvanlivosti je tato dlažba schopna snést denní opotřebení a zátěž, což ji činí ideální volbou pro veřejné i soukromé prostory, kde je vysoká míra chůze a provozu.

Rozměr: délka 60 cm, šíře 30 cm. tloušťka 3 cm.

Specifikace: Žulový materiál z přírodního kamene.

Povrchové úpravy: po řezu dia. Tryskané za příplatek 350 kč/m2

Dlažba je balena na palety. Doprava po celé ČR. Expedujeme do 24 hodin.

Prodloužená záruka +2 roky

Dostupnost: Skladem a na objednaní

Původní cena: 3 015 Kč/m² + DPH

Cena: 1 235 Kč/m² + DPH

DESKY

Naše dlažební a obkladové desky jsou vyráběny z přírodního kamene, což zaručuje jejich odolnost a trvanlivost. Všechny strany jsou pečlivě ořezány pomocí diamantové pily s tolerancí ± 1 mm, což zajišťuje přesný a kvalitní vzhled.

Tyto desky nabízí široké využití jak v interiéru, tak v exteriéru. Mohou být použity pro dlažbu na vjezdy, terasy, chodníky, kolem bazénů, jako obklady stěn, parapetní desky a dokonce i pro výrobu schodů.

Desky jsou formátované a mohou mít různé rozměry. Maximální délka jednoho kusu může dosahovat až 1,5 metru, což umožňuje flexibilitu při návrhu a instalaci. Síla těchto desek se pohybuje od 2 do 12 centimetrů, což zajišťuje dostatečnou pevnost a stabilitu pro různé aplikace. Díky svému přírodnímu vzhledu a odolnosti jsou tyto dlažební a obkladové desky ideální volbou pro estetické a funkční úpravy vašich prostor.

POVRCHOVÉ ÚPRAVY: Řezaný po řezu diamantem jedná se o základní povrchovou úpravu, která vzniká při řezání kamene. Tryskaný tryskaný povrch vzniká opracováním za pomocí ocelové drtě či křemičitého písku v tryskači.

Nenašli jste produkt, který hledáte? Neváhejte nás kontaktovat!

Další produkty z lomu Prosečnice

Mám zájem o tento produkt

Žulové dlažební desky 60×30×3 cm

Mám zájem o pozici

Žulové dlažební desky 60×30×3 cm

Mám zájem o službu

Žulové dlažební desky 60×30×3 cm