Kladka pro diamantovou drátovou pilu 200x120x33 mm

Kladka pro diamantovou drátovou pilu

Polyuretanová pryžová kladka pro lanovou pilu odolná proti opotřebení.

Používá se v různých průmyslových odvětvích, včetně výroby, stavebnictví a dopravy. Je ideální pro aplikace, kde je důležitá preciznost a spolehlivost, jako jsou systémy řízení pohybu, dopravníky a další mechanické systémy.

Specifikace:

Materiály: Polyuretan

Teplota:  -40°C až +60°C

Tvrdost: Shore A 60~98


Dostupnost: Skladem

Cena: od 365, Kč/ks + DPH

Polyuretanová pryžová kladka:

Polyuretanová pryžová kladka je vysoce kvalitní komponent, který nabízí vynikající výkon a dlouhou životnost v náročných podmínkách. Tento produkt je navržen pro použití v různých aplikacích, kde je důležitá spolehlivost a odolnost.

Vlastnosti a výhody:

Velikost: 200*120*33 mm

Materiál: Kladka je vyrobena z odolného polyuretanu, který zajišťuje vysokou odolnost vůči opotřebení, chemikáliím a vlhkosti. Polyuretan je také flexibilní, což snižuje hlučnost a vibrace během provozu.

Konstrukce: Drátěná konstrukce kladky je navržena tak, aby poskytovala stabilní a bezpečné vedení drátu. Díky precizní výrobě je kladka schopna zvládnout vysoké zátěže bez deformace.

Dlouhá životnost: Polyuretanová pryžová kladka je známá svou dlouhou životností, což přispívá k nižším nákladům na údržbu a výměnu. Je ideální pro intenzivní používání v průmyslových aplikacích.

Univerzálnost: Tento model kladky je vhodný pro různé typy drátů a kabelů, což zajišťuje široké možnosti použití v různých odvětvích.

Bezpečnost: Kladka je navržena s ohledem na bezpečnost uživatele. Její konstrukce minimalizuje riziko úrazů a poškození materiálu, což zvyšuje celkovou efektivitu a bezpečnost práce.

Pokud hledáte komponent s vynikajícími vlastnostmi a dlouhou životností, polyuretanová pryžová kladka je vynikající volbou. Její vysoká odolnost a univerzálnost ji činí neocenitelnou součástí mnoha průmyslových aplikací. Investice do této kladky zajišťuje spolehlivý výkon a efektivitu, která splní vaše nároky.

Pro více informací o výrobku a jeho specifikacích nás neváhejte kontaktovat.

Nenašli jste produkt, který hledáte? Neváhejte nás kontaktovat!

Další příslušenství

Mám zájem o tento produkt

Kladka pro diamantovou drátovou pilu 200x120x33 mm

Mám zájem o pozici

Kladka pro diamantovou drátovou pilu 200x120x33 mm

Mám zájem o službu

Kladka pro diamantovou drátovou pilu 200x120x33 mm